18 sep, 23

Mieke

Ik heb al verschillende meerdaagse fietstochten met andere organisaties meegemaakt maar aan jullie Stoneman-Weekend kan niemand tippen!

18 sep, 23

Arne

Katleen, Jan en co., dankzij jullie goeie voorbereiding en omkadering hebben wij als deelnemers een onbezorgde Stoneman Weekend gehad en 100% van deze epische rit kunnen genieten

18 sep, 23

Julien

Als eerst bedankt om een fijn weekend te organiseren we hebben er echt met volle teugen van genoten. Een ervaring om nooit meer te vergeten!!
Nog eens bedankt om dit in de puntjes te regelen op een heel fijne en ontspannende manier, echt proficiat!!
We denken om volgend jaar terug te komen en dan gaan we voor zilver gaan, (anders zitten we toch maar te lang in de Stoneman-bar😉).

28 sep, 22

Michel

Ik heb al verschillende meerdaagse fietstochten met andere organisaties meegedaan aar aan jullie Stoneman-Weekend kan niemand toppen! Alles was tot in de puntjes goed voorbereid. En jullie kregen het weer mee dat jullie verdienden 😉

26 okt, 20

Jan Hens

Omgaan met mensen, samen sporten, ervaringen uitwisselen, dat is mijn ding…

Stoneman biedt een ultieme uitdaging voor iedere mountainbiker. Het feit dat je het volledig op je eigen niveau kan indelen, maakt dat dit concept de perfecte combinatie weergeeft tussen inspannen en genieten! Ik ben grote fan, maar hou er nog meer van dit te kunnen delen met anderen, vandaar de keuze voor onze weekend-formule.

CARPE DIEM